Terug
Geplaatst:
27 augustus 2024, 09:43

SKAVSKA HALE

Wij produceren en installeren moderne tenthallen. Wij ontwerpen van A tot Z.

SKAVSKA HALE is een Pools bedrijf, opgericht in 2015, dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige halconstructies en zadeldaken. Het team bestaat uit ervaren specialisten, waaronder vertegenwoordigers, lassers en monteurs, die samen zorgen voor producten die voldoen aan strenge normen en eisen. Dankzij hun diepgaande kennis van constructiestaal kan SKAVSKA competitieve kwaliteit en prijs aanbieden.

Het volledige productieproces, van lassen tot assemblage, vindt plaats in de eigen fabriek, wat de kwaliteit waarborgt. Het bedrijf is voortdurend bezig met innovatie en breidt zijn aanbod uit om zich te richten op de Europese markten. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel; SKAVSKA biedt professioneel advies en ondersteuning in elke fase van het project.

Hun productaanbod omvat onder andere aangepaste ontwerpen, verstelbare hoogtes, corrosiebescherming en stabilisatie van constructies. Hierdoor heeft SKAVSKA HALE zich gepositioneerd als een betrouwbare partner met een sterke focus op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie.

Meer weten? Neem een kijkje op de website.