Terug
Geplaatst:
27 augustus 2024, 09:45

DeLaval & Dealers

Melk zit in ons DNA.

Dag in dag uit zijn ze samen met jou bezig met melk. Melk zit in hun genen en DeLaval wil jou helpen meer te doen met minder. Meer melk op een efficiënte, veilige en duurzame manier, die daarbij tegemoetkomt aan de eisen van de consument en aan een hoge rentabiliteit op jouw bedrijf. Dat is de reden van hun bestaan, al meer dan 135 jaar.

DeLaval denkt in de ontwikkeling van haar producten met je mee. Met hun 360º graden bedrijfsbenadering hebben ze een constante focus op dierenwelzijn, winstgevendheid, arbeidsefficiëntie en voedselveiligheid. DeLaval biedt een compleet aanbod van melkstallen, automatisering en robotisering die passen bij uw wensen.

Robotisering in de stal – geef de koe de regie

Vrijheid, winstgevendheid, betere toekomstperspectieven en een veestapel die het naar de zin heeft. DeLaval melkrobots maken het mogelijk om het rendement nog sterker te verhogen, met alle vrijheid, comfort, ruimte en perspectief die het jou en jouw veestapel biedt. Met twee melkrobots in het programma, laat DeLaval met de VMS V300 en V310 de keuze aan jou. Hiermee is er altijd een oplossing die het beste past bij je bedrijfssituatie. Om het plaatje compleet te maken, biedt DeLaval de OptiDuo voeraanschuifrobot en de mestrobot aan.

 

Met de DeLaval VMS™-serie draait het allemaal om jou

Met DeLaval VMS draait het allemaal om jou als melkveehouder. De VMS melkrobotserie maakt melken gemakkelijker, nauwkeuriger en efficiënter met een hoger rendement. Met twee modellen melkrobots is DeLaval in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen.

Kenmerken van de VMS™-serie

  • InControl™ – Altijd verbonden met jouw VMS, voor een ultieme gebruikerservaring, waar je ook bent.
  • InSight™ – De meest geavanceerde camera- en softwarecombinatie levert het snelste en soepelste aansluitproces. Handmatig inmelken is niet nodig.
  • PureFlow™ – De ultieme voorbehandeling, volledig gescheiden van het melkproces.
  • RePro™ – Automatische tocht- en drachtdetectie tijdens het melken, biedt je een proactief vruchtbaarheidsmanagementsysteem.
  • InService™ All-Inclusive Plus – Duidelijk inzicht van de kosten en totale zekerheid van het onderhoud.
  • Advisory – Complete begeleiding van de planning tot en met het gebruik voor optimalisatie van de robot.

 

E100/E300 buitenmelker draaistallen

Door de grote vraag naar buitenmelkers heeft DeLaval 2 nieuwe types draaistallen ontwikkeld. Deze buitenmelkers zijn ontwikkeld om het melken beter, veiliger, rustiger en productiever te laten verlopen voor jou, je koeien en je medewerkers.

Kenmerken van DeLaval E100/E300

  • Evanza™ – Dit unieke melkstel brengt jou en jouw koeien substantiële verbeteringen in melkprestaties, dierenwelzijn, service, ergonomie en betrouwbaarheid.
  • FastFlow™ – Snelle, soepele en continue doorstroming van de koeien. Nieuwe technieken die zorgen voor meer comfort en veiligheid voor de koe en de melker.
  • Cockpit™ – Meer controle vanaf de melkersplek, maakt melken met slechts één persoon mogelijk.
  • TSR sprayrobot – Een ongekende nauwkeurigheid en snelheid van het sprayen en u spaart één persoon uit tijdens het melken.

DelPro Farm Management – altijd in verbinding met uw dieren

Op jouw melkveebedrijf staat alles in contact. De beslissingen die je neemt hebben direct gevolgen op je bedrijfsresultaten als het gaat om arbeidsproductiviteit, dierenwelzijn, voedselveiligheid en natuurlijk winstgevendheid. Hoe gemakkelijker je bedrijfsprocessen worden aangestuurd, hoe meer plezier je krijgt in de werkzaamheden om de bedrijfsresultaten zo optimaal mogelijk te krijgen. Beheer alle koeien vanuit je broekzak met het DeLaval DelPro Farm Managementsysteem.

DelPro biedt jou:

  • Een volwaardig managementsysteem
  • Intuïtief, praktisch en eenvoudig in gebruik
  • Jouw bedrijfsprotocollen geïntegreerd in uw managementsysteem
  • Meer grip op vruchtbaarheidsmanagement
  • Optimaal voeren gedurende de hele lactatie en droogstand door geautomatiseerde voertabellen
  • Altijd je koegegevens bij de hand via uw smartphone of tablet

Koecomfort, bevorderen van het dierwelzijn

Het exclusieve assortiment aan oplossingen op het gebied van koecomfort dient om jouw koeien een comfortabel, gezond en productief leven te bieden. Met DeLaval kies je zo voor de juiste boxbedekking, comfortabele rubberen vloeren en de meest effectieve koeborstel. Met onze sensorgestuurde koelsystemen geef jij je koeien de juiste temperatuur tijdens de warme dagen.

DeLaval koeloplossingen

DeLaval levert koelsystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor het koelen, opslaan en beschermen van melk op melkveebedrijven. DeLaval biedt daarin een breed assortiment voor het behoud van de kwaliteit van je melk tijdens elke stap van het koelproces, vanaf het moment dat de melk de speen verlaat, tot het ophalen door de tankwagen.

Nog meer weten? Bekijk de website of bezoek onze stand op De Landbouwbeurs.